Rasmus Wølck med en steelhead

ALFA 9 Plus Fluehjul. Vi har været en tur på Vancouver Island, Canada BC i slutningen af oktober og ind i november for at teste vores ALFA hjul. Og man må sige at de bestod prøven. Der blev fanget både Kongelaks, Sølvlaks, Chum og Steelheads. Ingen af fiskene løb af med linen. Bremsen er nem at stille præcis så trækket fra fisken passer. Skulle du være interesseret i at se eller købe det af disse finske hjul kan de fx besøge Outdoor Directs hjemmeside eller Flyon eller klikke på forhandlogerne på vores hjemmeside.

ALFA Fly Reels er kendetegnede ved deres farverige fluehjul og unikke kvalitet. Finishen på disse hjul er rigtig flot og overfladen ser næsten metallic agtig ud.

Hjulene er designet i Finland og udover de flotte farver, der er ALFA´s kendetegn, så er hjulene også veldesignede og velafbalancerede. Bremsesystemet er et carbon disk system – totalt vandtæt og velegnet til både fersk- og saltvand.

 

Her kan du se Rasmus fange en steelhead – klik på linket:

STEELHEAD MOVIE

 

ALFA 9 Plus Fluehjul

Pink intruder fluer til steelhead er det der virker.

Kan du se laksene?

Find de 3 laks på billedet – og giv en kommentar i skrivefeltet forneden. Vi udtrækker en vinder der får vores nye UV Resin med posten.

 

ALFA 9 Plus Fluehjul

ALFA 9 Plus Fluehjul efter hård test.